Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Hungaroring

2016. november 18. - Csongrádi László

Duguláselhárítás Hungaroring

Csongrádi László Hungaroringi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Hungaroring és Bp. régiójában, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

duguláselhárító Hungaroring 

Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok. Hungaroringi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Hungaroring területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Éttermek lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
  • Autómosók lefolyóinak vegyszeres maratása

 

Hungaroringi dugulás megszüntetési szakterületeim

  • Beltéri strangok duguláselhárítása, rutinszerű átmosása Hungaroring
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Hungaroring
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Hungaroring
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Hungaroring
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Hungaroring
  • Csatorna bekötés Hungaroring
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat Hungaroring
  • Gépi duguláselhárítás Hungaroring
  • Strang vezetékek womázása Hungaroring

duguláselhárítás Hungaroring

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Hungaroringi dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Közel 2 évtizede végzek duguláselhárítási munkákat. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fejlesztettem a gépparkomat és a berendezéseimet, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nincs folyóméter díj, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Non-stop duguláselhárítás: elérhető vagyok a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.

csatornatisztító gép Hungaroring

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Sokszor a dugulások oka a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

Ezen kívül a nedves törlőkendőnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Hungaroring vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás elhárítás munkadíjai Hungaroring. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.

duguláselhárítás non-stop

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél végeztem duguláselhárítást. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Megrendelők, akiknél dugulásokat szüntettem meg.

 

Sokáig tart a dugulások megszüntetése?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a beltéri dugulás mentesítés általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri dugulások elhárítása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító spirálok

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és nyugodtan alhat, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy hallgasson rám ilyenkor, válassza a leghatékonyabb duguláselhárítást, ötletem az érintett csőszakasz kiásása és a problémás helyek átépítése.

 

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen módszerek vannak erre, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését elsőként a vegyszerrel való átmosást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve szivattyúzásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy folyassunk sokáig bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató duguláselhárítása

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és a túlzottan kis mennyiségben adagolt víz.

 

A szifon szétbontásával feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

dugulás mentesítés

Zuhanytálca duguláselhárítás

Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét bőséges forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC dugulásmentesítési javaslatok

A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, csak a pumpálás lehetséges. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek bevetése során előfordulhat, hogy az emberi szervezetre káros gőzök szabadulnak fel, ezért ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Javasolt vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Fix áras dugulás megszüntetés, woma átmosás Hungaroring és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Hungaroringi duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasmogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr3211971778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása