Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Kukukkhegy

2016. november 18. - Csongrádi László

Duguláselhárítás Kukukkhegy

Csongrádi László Kukukkhegyi duguláselhárító mester rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Kukukkhegy és Bp. vonzáskörzetében, grátisz helyszínre érkezés, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

duguláselhárítás Kukukkhegy 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Kukukkhegyi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Kukukkhegy területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Lakótelepek dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék lefolyórendszerének takarítása
  • Irodák csatornáinak nagy nyomáson történő átmosása

 

Kukukkhegyi dugulás megszüntetési szakterületeim

  • Beltéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Kukukkhegy
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Kukukkhegy
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Kukukkhegy
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása Kukukkhegy
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Kukukkhegy
  • Gyökérbenövések megszüntetése, gyökérvágás Kukukkhegy
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Kukukkhegy
  • Gépi duguláselhárítás Kukukkhegy
  • Strang vezetékek womázása Kukukkhegy

étterem duguláselhárítása

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Kukukkhegyi dugulás elhárítására:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy mindig elérhet. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy negyedszázada vagyok a duguláselhárító szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül bővítem az eszközeim tárházát, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

csatornatisztító gép Kukukkhegy

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

Ezen kívül a WC illatosítónedves törlőkendő|tampon|WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Kukukkhegy vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Kattintson ide az árinformációért: dugulás mentesítés költsége Kukukkhegy. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.

duguláselhárítás non-stop

 

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Merő jóindulatból csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy a legokosabb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Korábbi duguláselhárítási munkáim.

 

Mennyi ideig tart a dugulásmentesítés?

Azt lehet mondani, hogy a beltéri duguláselhárítás általában nem annyira időigényes (néhány kivételtől eltekintve), míg a kültéri dugulások elhárítása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító csőgörény

 

Érdemes megrendelni a csatornahálózat tervszerű átmosatását pl. womával?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és nyugodtan alhat, de előfordulhat, hogy hosszú évekig nem fog előjönni a dugulás.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a helytelenül épített lefolyó átépítése.

 

Elhárítaná a hibát saját maga?

Milyen módszerek vannak erre, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését először a vegyszeres tisztítást, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve szivattyúzásos módszer bevetése tanácsolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy alkalmazzunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

A közhiedelemmel ellentétben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

 

dugulás mentesítés

Kád duguláselhárítás

Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét sok forró vízzel öntse le.

 

A tisztítónyomás fokozása érdekében dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC duguláselhárítási javaslatok

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Vegye figyelembe azt, hogy a vegyszerek bevetése során megeshet, hogy ártalmas gázok szabadulnak fel, ebből következően ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Rögzített munkadíjas duguláselhárítás, woma lefolyótisztítás Kukukkhegy és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Kukukkhegyi duguláselhárító szakember hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasmogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr1011971784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása