Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Tölgyes

2016. november 18. - Csongrádi László

Duguláselhárítás Tölgyes

Csongrádi László Tölgyesi duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Tölgyes és Bp. régiójában, díjmentes megjelenés a helyszínen, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselháritás Tölgyes 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Tölgyesi dugulás megszüntető gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

 

Tölgyes területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Családi házak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Éttermek lefolyórendszerének tisztítása
  • Szerelőműhelyek csatornáinak nagy nyomáson történő átmosása

 

Tölgyesi dugulás megszüntetési tevékenységeim

  • Beltéri strangok duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Tölgyes
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Tölgyes
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Tölgyes
  • Szuez-szifon átjárhatóságának biztosítása Tölgyes
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása Tölgyes
  • Csatorna bekötés Tölgyes
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Tölgyes
  • Gépi duguláselhárítás Tölgyes
  • Gerincvezeték csőspirálozása Tölgyes

étterem duguláselhárítása

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Tölgyesi dugulás elhárítására:

  1. Először is azért, mert non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, munkám eredményességét azok az ügyfelek jelentik, akik másoknak is szívesen ajánlanak!
  2. Mintegy 2 évtizede végzek duguláselhárítási munkákat. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy függ össze az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a munkadíj tekintetében nem érik meglepetések. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 0-24 duguláselhárítás: elérhető vagyok a bármely napon és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

 

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzásba vitt mosogató és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

Ezen kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a dugulások előszobája. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Tölgyes vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Kattintson ide az árinformációért: dugulás elhárítás munkadíjai Tölgyes. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.

Nonstop 24 orás duguláselhárítás

 

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Erre a legjobb módszer, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél már jártam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett ügyfél. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, az alábbi hivatkozást követve láthatja, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Duguláselhárítási referenciák.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulásmentesítés?

Azt lehet mondani, hogy a beltéri duguláselhárítás általában hamarabb megoldható, míg a lakáson kívüli dugulások megoldása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom elhárítani a meglévő problémákat.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

 

Duguláselhárító spirál Tölgyes

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Én járnék vele a legjobban, ha azt javasolnám, hogy mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megeshet, hogy soha az életben nem kerül sor semmiféle dugulásra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és emiatt keletkeznek eltömődések a mosogatószifonban, ott nyilván megéri az olcsóbb átmosás, ugyanakkor megeshet, hogy hallgasson rám ilyenkor, válassza a leghatékonyabb duguláselhárítást, ötletem az érintett csőszakasz kiásása és a problémás helyek átépítése.

 

Saját eszközökkel szüntetné meg a dugulásokat?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és mennyibe kerülnek az ehhez szükséges eszközök, vegyszerek? Áttekintő jelleggel mindenekelőtt a vegyszerrel való átmosást, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy alkalmazzunk nagy mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató duguláselhárítása

A közhiedelemmel ellentétben a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha össze is tudjuk rakni! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

strang duguláselhárítása

Zuhanytálca dugulásainak mentesítése

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A tisztítónyomás fokozása érdekében takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC duguláselhárítási trükkök

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Mindenképpen számoljon vele, hogy a vegyi tisztítás bevetése során előfordulhat, hogy ártalmas gőzök szabadulnak fel, ezért feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Nem folyóméter áron történő dugulás mentesítés, woma lefolyótisztítás Tölgyes és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Tölgyesi duguláselhárító szakember hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasmogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr9411971780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása