Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Szentjakab Parkfalu

2016. november 18. - Csongrádi László

Duguláselhárítás Szentjakab Parkfalu

Csongrádi László Szentjakab Parkfalui duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, Szentjakab Parkfalu és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

duguláselháritás Szentjakab Parkfalu 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. Szentjakab Parkfalui dugulás megszüntető gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Szentjakab Parkfalu területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék csatornahálózatának átmosás utáni fertőtlenítése
  • Szerelőműhelyek csatornáinak zsírtalanítása

 

Szentjakab Parkfalui dugulásmentesítési szakterületeim

  • Beltéri lefolyók duguláselhárítása, rutinszerű tisztítása Szentjakab Parkfalu
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Szentjakab Parkfalu
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Szentjakab Parkfalu
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Szentjakab Parkfalu
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Szentjakab Parkfalu
  • Közműhálózat duguláselhárítása Szentjakab Parkfalu
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat Szentjakab Parkfalu
  • Esővezeték tisztítás Szentjakab Parkfalu
  • Strang vezetékek womázása Szentjakab Parkfalu

duguláselhárítás Szentjakab Parkfalu

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást Szentjakab Parkfalu területén:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. Nem rejtőzöm több név és telefonszám mögé, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 2 évtizede végzek duguláselhárítási munkákat. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, nincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Egész nap elérhető duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.

Womázás Szentjakab Parkfalu

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy mi a fellépő dugulások oka. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

Ezen kívül a tamponnedves törlőkendő|tampon|WC illatosító a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Szentjakab Parkfalu vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Kattintson ide az árinformációért: dugulás megszüntetés ára Szentjakab Parkfalu. Dugulás hotline: +36 20 293 4400.

Nonstop 24 orás duguláselhárítás

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok tapasztalatait kéri ki, akiknél végeztem duguláselhárítást. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy kiknek és merre dolgoztam már az elmúlt időszakban: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

 

Mennyi időt vesz igénybe a dugulások elhárítása?

Azt lehet mondani, hogy a beltéri duguláselhárítás általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli eltömődések elhárítása sokszor időigényesebb. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol beszakadt valahol a vezeték, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabb módon, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító spirálok

 

Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Nem szabad azt mondani, hogy egyértelműen igen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ennek köszönhető a mosdó dugulása, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás átépítése.

 

Otthoni duguláselhárítás?

Milyen műszaki és vegyszeres megoldások vannak erre, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését először a vegyszerrel való átmosást, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy folyassunk sokáig nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

duguláselhárítás csőgörénnyel

Kád dugulásainak mentesítése

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő szennyeződésektől. A szódabikarbóna és ecet keverékét bőséges forró vízzel öntse le.

 

A tisztítónyomás fokozása érdekében fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

 

WC duguláselhárítási trükkök

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, csak a pumpálás lehetséges. Ügyelni kell arra, hogy a vegyi tisztítás alkalmazása során megtörténhet, hogy az emberi szervezetre káros gázok keletkeznek, ebből következően feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Ajánlott duguláselhárító szerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Fix áras dugulás mentesítés, womázás Szentjakab Parkfalu és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Szentjakab Parkfalui duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 számon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasmogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr911971790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dugulaselharitasdunakeszi 2019.01.14. 12:32:36

dugulas-viz-villany.com/dugulaselharitas-mogyorod
Duguláselhárítás Mogyoród, mogyoródi duguláselhárító segít a bajban non stop.
06206107644
süti beállítások módosítása