Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród környékén

Duguláselhárítás Mogyoród

2016. november 18. - Csongrádi László

Duguláselhárítás Mogyoród

Csongrádi László Mogyoródi duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, womázás, Mogyoród és Bp. övezetében, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

duguláselhárító Mogyoród 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Mogyoródi dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

 

Mogyoród területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Különálló lakóházak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskolai dugulás megszüntetése, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék csatornahálózatának takarítása
  • Autómosók lefolyóinak spirálozása

 

Mogyoródi dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

  • Beltéri alapvezetékek átmosása, duguláselhárítása, rendszeres tisztítása Mogyoród
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Mogyoród
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Mogyoród
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Mogyoród
  • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Mogyoród
  • Csatorna bekötés Mogyoród
  • Vízszerelő Mogyoród
  • Esővezeték tisztítás Mogyoród
  • Gerincvezeték csőspirálozása Mogyoród

étterem duguláselhárítása

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást Mogyoród területén:

  1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
  2. Közel negyedszázada vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű duguláselhárító szerszámokat a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy érinti Önt, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. Non-stop duguláselhárítás: elérhető vagyok a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.

Womázás Mogyoród

 

Szeretnék is ismertetni ezen a helyen is jó pár tippet és trükköt a duguláselhárítás, illetve az alkalmazható módszerek tekintetében.

 

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy mi a fellépő dugulások oka. Sokszor a dugulások oka a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a tampon, a nedves törlőkendő, WC illatosító a dugulások előszobája. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Mogyoród vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Kattintson ide az árinformációért: dugulás megszüntetés munkadíj Mogyoród. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.

duguláselhárítás non-stop

 

Milyen módon lehet kiküszöbölni, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél már jártam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett megrendelő. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Korábbi duguláselhárítási munkáim.

 

Mennyi ideig tart a dugulások elhárítása?

Általánosságban igaz szokott lenni az, hogy a beltéri dugulások elhárítása általában nem tart olyan sokáig, míg a kültéri eltömődések elhárítása többnyire tovább tart. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen építették meg a lefolyóhálózatot, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító spirálok

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és ebből adódóan jönnek elő gyakran dugulások, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, ugyanakkor megeshet, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a problémás helyek átalakítása.

 

Duguláselhárítás házilagosan?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Áttekintő jelleggel elsőként vegyszeres kezelés alkalmazását, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve szivattyúzásos módszer alkalmazása ajánlott.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy alkalmazzunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató dugulás megszüntetése

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha össze is tudjuk rakni! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

mosogató duguláselhárítás Mogyoród

Kád duguláselhárítás

Mindenekelőtt a lefolyót, illetve annak szűrőjét mentesítsük a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és ecet keverékét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A tisztítónyomás fokozása érdekében dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC dugulás megszüntetési javaslatok

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, csak a pumpálás lehetséges. Mindenképpen számoljon vele, hogy a lefolyótisztító szerek használatakor megeshet, hogy ártalmas gőzök keletkeznek, ebből következően mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!

Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

 

Fix áras dugulás mentesítés, woma átmosás Mogyoród és Bp. környékén, többnyire a hívás időpontjában történő kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Mogyoródi duguláselhárító szakember elérhető a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitasmogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr1911971772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása